pon-pet: 10-20  sub: 10-16


  Dunavski kej br.13,  Dorćol, Stari Grad

Ultrazvuk za lice i telo koristi se za neinvazivni lifting uz pomoć ultrazvučnih vibracija kojima aktivne supstance iz ampula ili seruma prodiru dublje pod kožu, umanjuju bore i čine da koža izgleda mekano i nežno. Koristi se za dublje prodiranje preparata jer svojim mikrovibracijama i toplinom aktivira otvaranje pora samim tim svi aktivni sastojci (vitamini, minerali, fileri, retinol, koenzim Q10, hijaluronska kiselina) koje nanosimo na kožu u potpunosti upijaju te prodiru u ćelije koje se unutar nekoliko minuta zatavaraju i na taj način aktivni sastojak ostaje u njima. Delovanje ultrazvučnog unosa preparata je puno dugotrajnije od klasičnog unosa ručnom masažom lica jer se postiže maksimalan efekat.

Delovanje ultrazvučnog unosa preparata je puno dugotrajnije od klasičnog unosa ručnom masažom lica jer se postiže maksimalan efekat.

ULTRAZVUK ZA LICE I TELO

ULTRAZVUK za lice i telo je aparat koji se godinama kao terapijsko sredstvo koristi u FIZIKALNOJ TERAPIJI. Deluje mehanički i jedno od najbitnijih djelovanja mu je toplotno. Aktivira i mikrocirkulaciju te podstiče limfni tok. Izrazito je ugodan i opuštajuć tretman idealan za negu kože lica i područja oko očiju.
Veoma važan je i mehanički efekat ultrazvučnih talasa, koji izaziva mikrostruje ( mikromasažu ćelija ) i povećava poroznost membrana ćelija kože, što automatski omogućava da procenat vode u međućelijskom prostoru poraste, usled čega koža dobija zdraviji i mlađi izgled. Time se postiže i bolja razmena materija u ćelijama koja je neophodna za zdravo funkcionisanje kože. Takođe, LDM ima efekat limfne drenaže i omogućuje da se kvalitetne materije difuzno rasporede u drugom sloju epidermisa.

akcija!

ULTRAZVUK ZA LICE I TELO

5 od 5

5.000 din 4.000 din

Napomena:
u cenu su uračunati i kokteli.

Preporučuje se kura od 10 tretmana da bi se ćelije u potpunosti razbudile. Tretmani se obavljaju 1-3 puta nedeljno u trajanju od 3-4 nedelje. Efekat je vidljiv već nakon 4-5 tretmana, a trajaće sledećih 6 meseci do godinu dana u zavisnosti od u zavisnosti od ishrane, kvaliteta životne sredine i starosti pacijenta. Preporučuje se da se nakon 6 - 8 meseci obavi 1 ili 2 tretmana obnove da bi se produžio efekat lučenja kolagena i elastina. Sam tretman je prijatan i opuštajući i traje 40 minuta.