pon-pet: 10-20  sub: 10-16


  Dunavski kej br.13,  Dorćol, Stari Grad

Led Emitting Diode tehnologija je novog doba, prepoznata kao revolucionarna u kozmetologiji. Kako na našem tržištu predstavlja novost, važno je znati da LED nema ništa zajedničkog s laserom ili solarijumo. Koristi se u prvom redu za pomlađivanje kože ali ima i znatno širu primenu. Za razliku od ultraljubičaste svetlosti, UV-A i UV-B, koja utiče na starenje kože i njeno oštećenja, svetlost tri spektra pulsirajućeg svetla niskog intenziteta raznih talasnih dužina podstiču obnovu kože na ćelijskom nivou. Ova svetlost imaju pozitivan uticaj na zdravlje, zbog čega koristimo izraz terapija, a ne tretman.

Crvena svetlost
dovodi do stimulacije rasta i stvaranja kolagena. Kolagen je esencijalni protein koji se koristi za regeneraciju oštećenih tkiva i oporavak starih tkiva. Oporavlja oštećenu kožu (od sunčanja, posledica izlaganja solarijumu),umanjuje crvenilo, uklanja fleke i smanjuje podočnjake.

Plava svetlost
ima antibakterijski efekat, čisti lice, korisna prilikom tretmana tretiranja akni, poboljšava cirkulaciju krvi.

Zelena svetlost
može uravnotežiti boju pigmenta i smanjiti fine linije, usporiti starenje kože, ubrzati proces zarastanja rane.

Bela svetlost
prodire duboko u kožu, tako da ubrzava metabolizam tkiva, čišćenja toksina i nečistoća, otvara pore i olakšava pristup hranljivim materijama da se apsorbuju kroz kožu.

SKIN LED MASKA - saveznik u borbi za zdravlje kože

Fotorejuvenacija je postupak pomlađivanja kože pomoću svetlosti! Starenjem, hormonalnim promenama i delovanjem okoline, prvenstveno sunčevih zraka dolazi do degenerativnih promena u koži, smanjenja kolagena i elastina te pojave prvih bora. Jedna od vrlo popularnih primena LED tretmana u dermatologiji je i terapija bora odnosno tretmani pomlađivanja tela i lica pomoću svetlosnih zraka.
Tretman LED svetlima zasniva se na važnom istraživanju NASE i pokazuje da određene frekvencije svetlosti značajno povećavaju rast novog tkiva, stimulišu proizvodnju kolagena i smanjuju fine linije i bore. LED svetla koriste tehnologiju pod nazivom Fotomodulacija koja deluje aktiviranjem ćelija kože impulsima niskog nivoa, ne - toplotne energije i svetlosti. Svetlosna energija prodire kroz slojeve tkiva, uništavajući slobodne radikale bez oštećenja okolnog tkiva. Ne samo da je izuzetno delotvoran već LED tretman ima i dodatnu prednost jer je bezbolan, opuštajući i ne zahteva dodatno vreme oporavka. U odnosu na laser / IPL tretman, koristi su daleko veće a cene pristupačnije. LED nudi veću i potpunu pokrivenost za duži vremenski period. Stimuliše ćelije na duži vremenski period, obično 20 minuta i više, dok su laserskim / IPL tretmanom ćelije stimulisane samo za delić sekunde.

Skin Led Maska

5 od 5

2.400 din 2.000 din

Napomena:
U cilju postizanja dugoročnih anti-aging rezultata preporučuje se serija od 4-8 tretmana, dva puta nedeljno, u trajanju 20-30 minuta!