pon-pet: 10-20  sub: 10-16


  Dunavski kej br.13,  Dorćol, Stari Grad

Raspolažemo aktivnim patronažnim timom koji je spreman da odgovori na sve zahteve naših korisnika. Zaposleni u terenskoj službi u potpunosti su obučeni za pouzdan i efikasan transport uzoraka pri tome poštujući sve procedure o njihovom adekvatnom čuvanju i rukovanju. Naš patronažni tim preuzima uzorke na teritoriji svih Beogradskih opština, uz neophodno zakazivanje barem 24h ranije.

MI STIŽEMO KOD VAS !

Patronažna služba

Iskoristite datu pogodnost i pozovite našu patronažnu službu koja će u komforu vašeg doma stručno i ljubazno uzeti uzorke krvi ili određenih briseva, a rezultate ispitivanja vam u najkraćem mogućem roku proslediti putem e-mail-a ili faxa..

Patronažna služba namenjena je pacijentima koji, zbog prirode bolesti, stanja, povrede ili prisutnog bola, nisu u mogućnosti da dođu do nas kako bi im pomogli. Ako niste u mogućnosti da dođete kod nas, Patronažna služba dolazi kod Vas. U našoj ordinaciji ili na terenu po Vašoj želji sada možete da dobijete brzu i najkvalitetniju uslugu zdravstvene nege i medicinske pomoći. Imate mogućnost da uslugu zdravstvene nege najvišeg kvaliteta prilagodite sebi, u vremenu u kom želite, na mestu koje Vama odgovara. U saradnji sa renomiranim doktorima iz svih polja medicine pružamo zdravstveni servis po najmodernijim standardima medicine i kombinujemo ga sa proverenim tehnikama pružanja zdravstvene nege. Patronažna služba je dostupna na teritoriji Beograda.