pon-pet: 10-20  sub: 10-16


  Dunavski kej br.13,  Dorćol, Stari Grad

Lipoliza je medicinska procedura pri kojoj se injektiranjem preparata u željene regije (stomak, bokovi, noge, kolena, ruke, podbradak) postiže efekat topljenja masnih naslaga i preoblikovanja te regije. Vrsta i količina preparata se određuje individualno u zavisnosti od potrebe klijenta

Lipolizu koristimo na delovima tela koji se vežbanjem ili dijetom ne mogu adekvatno oblikovati!

LIPOLIZA

Za lipolizu se koristi fosfatidil holin (PPC), jedan od najvažnijih enzima koji učestvuju u regulisanju ćelijskog metabolizma. Fosfatidil holin normalizuje metabolizam masti i belančevina, učestvuje u obezbeđenju uslova za rad imunog sistema. PPC emulguje masti i olakšava njihovu apsorpciju i transport. Lipoliza predstavlja odličnu alternativu liposukciji, jer nema perioda oporavka, samo se neposredno posle tretmana može javiti crvenilo, blagi otok tretirane regije i diskretni hematomi, koji su prolaznog karaktera.

Efikasnost?

Lipoliza nije “instant” metoda već postepen proces razgradnje masti koji se odvija u okviru 4-8 nedelja. Zato se prvi rezultati mogu videti tek nakon 4 nedelje. Obično se rade 2 do 4 tretmana u zavisnosti od regije koja se tretira. Treba naglasiti da lipoliza nije idealna za tretiranje velikih površina kao i da postoji fiziološki maksimum koji pacijent može da primi u okviru jedne procedure. Upravo ovaj fiziološki maksimum ukazuje na to koliko će manjih regija biti tretirano u okviru jedne procedure.

Komplikacije?

Tokom tretmana mogu nastati modrice pa se savetuje pauza u uzimanju sredstava koje razredjuju krv, poput Andola, Acetisala, Ginko bilobe, Vitamina E. Pojava bolnih čvorića je uobičajena i prolazna a posledica je razvijanja upalnog procesa pri razgradnji masti. Tri dana nakon tretmana može se početi sa masažama i uobičajenim vežbanjem. Preporučuje se unošenje od 1,5 do 2 litra tečnosti dnevno.

Lipoliza Anti-fat booster

5 od 5

12.000

Napomena:
Cena zavisi od regije koja se tretira, od količine masnih naslaga ali i Vaših želja za postizanjem određenog efekta!