pon-pet: 10-20  sub: 10-16


  Dunavski kej br.13,  Dorćol, Stari Grad

EMS (Electrical muscle stimulation / Elektro-misicna stimulacija) je izazivanje mišićnih kontrakcija korišćenjem električnih impulsa. Električne impulse kroz kožu u mišić šalje stimulator, preko elektroda koje se postavljaju na telo. Na taj način provode se strujni impulsi i stimuliše mišićna reakcija – kontrakcija. Telo EMS impulse prihvata prirodno s obzirom da se radi samo o pojačavanju prirodnih impulsa koje proizvode naši mišići. Elektro-mišićna stimulacija inicijalno je korišćena u medicinske svrhe, a sada je dobila svoju primenu i u fitnesu zarad postizanja boljih i bržih rezultata. EMS trening je višestruko puta efikasniji od klasičnih treninga u teretani, ne opterećuje zglobove i postiže neverovatne rezultate za jako kratko vreme.

INDIKACIJE Slaba periferna cirkulacija , Posttraumatska stanja , Stanje stresa i zamora, Smanjena telesna pokretljivost , Opšta relaksacija i vežbe muskulature , Celulit, Zatezanje kože, Zatezanje mišića

KONTRAINDIKACIJE Trudnoća, epilepsija, elektrostimulator srca (pace maker), sveže rane

ELEKTROMIŠIĆNA STIMULACIJA

Elektrostimulacija mišića je elektroterapijski tretman visoko sofisticiranim aparatom koji putem niskofrekventnih struja djeluje na razgradnju masnog tkiva i celulita, ubrzava mršavljenje, podstiče perifernu mikrocirkulaciju, poboljšava mišićni tonus, oblikuje telo i vraća mu vitkost. Princip rada elektromišićne stimulacije temelji se na specifičnim strujama koje uzrokuju mišićne kontrakcije tj. podstiču mišiće na rad čime se povećava potrošnja telesnih masnoća, poboljšava cirkulacija i detoksikacija tkiva. Elektrostimulacija mišića nije samo puko kontrahovanje mišića, njome se takođe sagoreva oslobođena energija iz masnoća, poboljšava se protok telesnih tečnosti i razmena materija. Istovremeno se povećava mišićna napetost, tonus i pospešuje mršavljenje i vitkost.

akcija!

Elektromišićna stimulacija

5 od 5

6.000 din 5.000 din

Napomena:
u cenu je uračunato 10 tretmana.